De Ouderpatrouille (O.P.) bestaat uit ouders van leden en sympathisanten van 88° PIUS X Scouts en Gidsen.

De Ouderpatrouille ondersteunt de groep materieel en logistiek.

Zij zorgt voor het onderhoud en verbetering van de lokalen en het terrein.
Zo werden de vorige jaren een boomhut gebouwd, een nieuwe toog gemetst, de elektriciteit en de veiligheid van het gebouw aan de reglementeringenaangepast.
Er werden ook verschillende herstellingen uitgevoerd.  De keuken is nog in afwerkingsfase.

In  de lente en de zomer is er werk aan de beplanting en het grasveld.

Om hiervoor, en voor gas en elektriciteit, de nodige fondsen te verzamelen worden enkele activiteiten georganiseerd : kaas- en wijnavond, wafelbak en kampvuur op het einde van het scoutsjaar.  Bij de overgang in het begin van het jaar zorgen wij voor spijs en drank.

Elke maand , in principe elke laatste vrijdag (raadpleeg de agenda) is er het gezellige O.P.-café in ons lokaal.

En dan is er nog het  O.P.-weekend, waar we elk jaar naar uitkijken.
Terwijl de kinderen op groepsweekend gaan, gaan de ouders ook op weekend in de buurt van de weekendplaats.  Altijd een zeer gezellige bedoening.

Wil  je met ons de groep ondersteunen ? Contacteer ons dan via Email :  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van al onze activiteiten, laat ons dan snel iets weten via het contactformulier op deze website.

- Het O.P.-team -